Vår blogg

Gode tips og tanker

Den 9. august er vi med på å åpne Grønt kontor, og vi gleder oss veldig til dette. Med et godt miljø skal det tilbys kontorplasser både ute og inne, gi folk en ny sjanse, og sammen med kreative leietakere bygge et kreativt og spennende miljø i de gamle transportkontorene som Union og Norske Skog brukte.

For å få nærhet til våre klienter, og i tillegg kunne følge opp et av våre viktigste prosjekt Grønt kontor, flytter vi til Papirkaia, og overtar det som tidligere var Union sitt transportkontor. Her har det blitt organisert og transportert ut tonnevis med papir. Vårt mål er nå å utvikle personer til å vekke sin kreativitet, jobbe i fellesskap...

I podcasten Motivasjonspreik har det blitt lagt ut nye episoder, i serien Bonuspreik, snakker vi om kontinuitet, og i tillegg har vi snakket med Elin Årseth om hennes virksomheter Sportsjentene, Løpeglad-appen, og Klimb.

Prosjekt "Hus"

18.05.2021

Vi kan alle tenke at det perfekte liv er som et velbygget hus. Der grunnmuren er stødig og der huset står støtt på muren, og at taket er tett.

Hjernesterk er en podkast av hjerneforsker, foredragsholder, forfatter og tidligere fastlege Ole Petter Hjelle, og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad. Begge har bakgrunn fra idretten og brenner for fysisk aktivitet i et folkehelseperspektiv. Hjelle har lang erfaring med bruk av fysisk aktivitet i behandling og forfattet bøker om effekten fysisk...

Økt mestringstro og evne til selvhjelp i befolkningen, både som individ og kollektiv, kan dempe etterspørselen etter hjelp fra helse- og velferdstjenester. Det er nødvendig både for en bærekraftig helsetjeneste og et bærekraftig folkehelsearbeid. Det gjør ikke sykdomsforebyggende og kurativt arbeid overflødig, men til et supplement.

Det å sykle er en fantastisk måte å trene på. Du får oppleve naturen og samtidig får du trim. Kanskje får du til og med mer lyst til å bruke sykkel fremfor bil.